Haziq Mikhail's FotoPage
My Little Boy.....
By: Syalfarina Razali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Aug-2008 08:58 Email | Share | | Bookmark
Latest pic

 
 
 
View all 12 photos...
hi semua... rasenya mcm dah lama mama haziq tak update fp ni kan... mama haziq bz la buat masa skrg ni... tp bile time tak bz, intenet lak prob... last2 trus malas nak update.. rasenye ini adalah 1st entry for yr 2008 kan...

ni ade la a few pic haziq mase pg holiday kat t'ganu..


Monday, 31-Dec-2007 08:43 Email | Share | | Bookmark
Wedding Fariza..

Congratulations to both of u


Sunday, 18-Nov-2007 08:28 Email | Share | | Bookmark
Entry Haziqqqqqqqq

 
 
 
View all 7 photos...


Sunday, 18-Nov-2007 07:19 Email | Share | | Bookmark
Ucu's Engagement

hantaran from Ucu
 
Hantaran from Tunang Ucu
View all 10 photos...
Raya ke 5 Ucu Haziq (adik mama) bertunang.. uhuuhuhhu nanti tak dapat la haziq nak bermanja ngan ucu lagi...


Sunday, 18-Nov-2007 07:02 Email | Share | | Bookmark
Raya 2007

Kg Papa.. nak blk Sungkai
Haziq & Uncles
Haziq & Pak Su
View all 12 photos...
This Year, kami beraya kat kampung papa dulu kat Manjung then baru balik kampung Mama.. hehheeh. Raya ni Tok Haziq buat Meriam buluh.. best oooo tapi 1st je yg jd, yg lain tuh tak jd.. heheheh Tak tau la knp...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net